Nih, kaikkea pitää kokeilla joskus elämässään. Melkein, ehkä..Aloitan elämäni laajentamisen kokeilemalla tämmöstä  touhua. Joskus muinoin, edellisessä elämässä missä tunsin käsitteen AIKA osasin kirjoittaa. Mikäli muistikuviini on uskomista..täyttä varmuutta ei kuitenkaan asiaan ole koska muutama tehokas, unettomuuden täyttämä vuosi ihmisen elämässä TODELLA tuhoaa muistikapasiteettiä. Syyt unettomiin vuosiini löytyvät mekastamasta pitkin taloa, vanhempi 5v ja pienempi kesällä 2v. Eli kyllä, minulla on lapsia ja kyllä, kumpanenkin oppi nukkumaan "vanhoilla päivillä". Luulen kuitenkin että ÄlystäJaVäläyksestä eli Oskusta ja Eemistä riittänee tuota tarinanalkui ihan tosissaan. Jokaisella on inspiraationsa lähteet, harvoilla vain yhtä eloisat ja äänekkäät.

Kuten mainoslauseessa lukee sisältyy pakettiin TheMies, armaani metallin monitaituri Mikko. Onneksi TheMies on hiljaisempaa sorttia joten kakofonia taloudessa on vielä siedettävyyden rajoissa.:) Karvakorvien keräily alkoi viattomalla pienellä karvapallolla jota cairninterrieriksi rotumääritelmän mukaan kutsutaan. Yavanna's Gentleman muutti taloon jo vuosia sitten, sitten sille ilmaantui kaveri Terriland's Evergreen Edward ja kas, heitä olikin kaksi. Syksyllä 2004 TheMies lisäsi soppaan oman blondinsa, valkoisen ruotsin hirvikoiranartun Alpweiden's Little Snowballin. Eli meitä on monta..ei tässä turhaan omisteta farmariautoa ja maasturia.

Jaa kuka? Minä? Niin..Kainuun korvista tie toi tänne rannikon tuuliin 1997 työn perässä. Sitten piti bongata TheMies ja kasvattaa perhettä edellämainittuun kokoonpanoon eli tänne tuuliin jäin. Meri ei vieläkään istu kainuulaiseen sieluun, järviä, kunnon pakkasia, kangasmetsiä ja kaenuulaisia on ikävä aina silloin tällöin. Koska TheMies tienaa hyvin paikallisessa suurteollisuudessa on minulla varaa harrastella nuorisotyön parissa. Vakituinen virka eli rakas elinkautiseni on kaupungin nuorisopalveluissa. Nyt loikkaroin ESR-projektissa eli koetan viisi päivää viikossa pitää ammattikoululaisia, rakkaita amiksia, koulun penkillä. Kahtena päivänä sentään pääsääntöisesti koetan levätä..

Katsotaan mihin tie vie..TheMies saapui kalasaaliineen, seipaketti suoraan siwasta! Kuuliaisena perheenemäntänä riennän asettelemaan saaliin pöytään. Kalakeittoa tarjolla!