Minusta on hiljalleen tulossa kyyninen paska..Olen koettanut sitä vältellä jo vuosikausia mutta nyt alkaa pahasti näyttää siltä että karkuun ei enää pääse. Blaah..Pitäsköhän sitä hiljalleen jo tässä iässä lopettaa tämä pelleily ja asettua "aikuiseksi" eli lopettaa usko kaikkeen mahdolliseen? Olispa heleppoa..Tätä nykyään on niin rasittavaa koettaa olla muka ihmisiksi ja olla asioista jotain mieltä ja koettaa ajatella oikein ja muuta humaania ja eettistä ja moraalista. Miksi pitäis? Harvapa sitä muukaan on..

Niinpä eli olikohan tämä päivä ihan perseestä?? No OLI!! Talohomma johon vihdoin on TheMies lähteny innolla mukaan kusee, ei TONTTEJA! Nih, miten niin EI tontteja??? Miten niin ei ole TONTTEJA???? Maailman autioin maa jonkun Somalian jälkeen ja ei pientä maaplänttiä? Lehdessä oli lauantaina ilmoitus, kaunis, pieni printattu ilmoitus "ostetaan tontti". Puhelin pirisi niin ettei voinu nukkua ennenkun sammutti kännyn..buah..YKSI soitto ja siinäkin NAAPURIN äijä myi tonttia, aaltoja, aaltoja kaikki ihmiset nyt.

Kaiken huippuna tämän samperin rakkineen palomuuri on nyt jostain syystä HUMAANI ja koko ajan herjaa kun koetan kirjoittaa tätä. Eli netti-bitti-avaruuskaan ei halua minun natkuttavan mistään, pitänee sitten siirtää tuota asennemuutosta ja koettaa hymyillä vielä huominen.