Ei uskois että kevät tulossa, taivaalta satoi ensin vettä päivätolkulla ja nyt siirryttiin räntään. Huisan hauskaa meininkiä, Rukalle PITI mennä vapuksi ja mennäänkin. Tiedä sitten onko siellä lunta missään muualla kun postikorteissa tällä menolla.

Huomenna kohti Helsinkiä ja laivalle! Aaltoja! ESR on varoissaan ja järkkää koko ajan jotain pikku kivaa projekti-ihmisilleen, nyt me kerrankin ollaan mukana ja Helsinki-Tukholma-Helsinki kutsuu. Perjantaina maihin ja Hotelli Vantaaseen..Kuulema maanpäällinen ruotsinlaiva joten voin jatkaa keinuvissa fiiliksissä koko loppuviikon. Kaikkea taas..TheMies on jo nyt ihan raunioina, sitä hieman hirvittää tulevat yh-päivät poikain kanssa. Äly&Väläys ovat lisänneet isukin ahdinkoa olemalla extra-super-virkkuina pari päivää. En tiedä miten ne uskaltaa jättää yksin..Täytyy toivoa parasta.

Pääsin opiskelemaan, uskomatonta! Hain jo vuosi sitten ammatilliseen opettajakouluun, en päässyt. NYT sitten vuoden viisaampana pääsin sisään, damn. Tulikohan tämä nyt vähän äkkiä? Tykkään opiskella mutta sanat monimuotoisuus, etäopiskelu ja omaehtoisuus pitäisi pitää minusta erillään. Minulle käy sellainen perinteinen ruoska meininki,  uhkailua ja sanktioita ni jo homma toimii. Katellaan, sillee hittaasti etiäppäin.

Pakkaamaan viisaan tie vie, tietäs mitä pakata. Etelässä lienee jo melkein kevät eli untsikka taitaa jäädä kotiin??